Termékkategóriák

Wall pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.415.658 Ft1.494.649 Ft

A falhoz helyezett szerkezet egyedi kialakítása elrejti a kályha műszaki összekötő elemeit, ezáltal rendkívül tiszta megjelenést biztosít.
A Wall egyszerűségét egyedülálló és nagyon vonzó részlet növeli: a talapzati rész.

 • Zárt égéstér, passzív házba is!
 • Kedvelt, zsírkő burkolat
 • Gyors begyújtási idő
 • Vezérlés okostelefonról
 • Maestro technológia
 • Új típusú motorok, folyamatos pellet adagolás, halkabb működés
 • Konvekciós, motor nélküli hőleadás

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg N/A
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Wall Légfűtéses Pellet kályha

Pellet kályha kényszerű szellőzéssel és zárt szerkezettel,. A szerkezet fekete festett acél, míg az alap fekete acélból vagy fa, kő, Terrazzo vagy Beton szürke felülettel készül. A Maestro technológiával működik. A füstelvezető nyílás választható hátul a tetején (UP! Verzió)

 

Zárt szerkezet alapkivitelben, vagyis külső levegő ellátású!

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

 

Extra Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

 

Teljes csend, amikor csak akarja

A No-Air funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kizárja a kéményes szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően  érezhető a helyiségben.

 

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

 

Speciális vezérlés a standard Wi-Fi kapcsolaton keresztül

Ez a termék magában foglalja a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi a fűtőkészülék legnagyobb lehetőségeinek kifejezését még könnyebb és intuitívabb használat mellett. Valódi integrált mikro-számítógép párbeszédet folytat az okostelefonjával, és tovább javítja a fűtőkészülék teljesítményét.

 

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Wall kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

 • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
 • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
 • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
 • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
 • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.
Modell Wall Air 8 kW Wall Air 8 UP Wall Angle Air 8
Tüzelőanyag pellet pellet pellet
Névleges teljesítmény 8,1 kW 8,1 kW 8,1 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,3 kW 2,3 kW 2,3 kW
Hatásfok (max) 90,9 % 90,9 % 90,9 %
Hatásfok (min) 92,6 % 92,6 % 92,6 %
Tartály kapacitás 32 liter 27 liter 32 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0,5 kg/óra 0,5 kg/óra 0,5 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 1,8 kg/óra 1,8 kg/óra 1,8 kg/óra
Működési idő minimumon 40 óra 35 óra 40 óra
Működési idő maximumon 11 óra 10 óra 11 óra
Fűthető terület 199 m3 (*) 199 m3 (*) 199 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm 8 cm 8 cm
Súly 132 kg 136 kg 129 kg
Füstgáz hőmérséklet 188 °C 188 °C 188 °C
Füstgáz tömegáram 4,3 g/s 4,3 g/s 4,3 g/s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/wall 

error: Content is protected !!