Termékkategóriák

Vivo 90 pelletes készülékek

Ajánlott kiegészítők

1.531.639 Ft1.782.481 Ft

  • Pellet tüzelésú
  • Comfort Air és Hydro rendszer

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Beépíthető kandalló

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Megosztás

Pelletes készülékek

A meleg ami hosszú utat jár be

Ez a készülék 2 független ventilátorral rendelkezik (3 a 11 kW-os Maestro kivitelhez), amelyek légcsatornázhatók, hogy más helyiségeket akár 8 méterre is fűtsenek. A kandalló kombinálható a COMFORT AIR® Basic vagy a COMFORT AIR® Slim termékekkel.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Könnyen használható minden verziójában

A kályhát úgy tervezték, hogy még könnyebbé tegye használója életét.

  • Active + verziók: ez a modell távvezérlővel könnyen kezelhető, kevés gombbal és sok funkcióval. A normál napi és heti programozási funkciók mellett különböző hőmérsékleteket is programozhat a nap folyamán. Mivel a hőmérséklet pontosan leolvasható abban a helyen, ahol maradt (termosztát funkció), a kényelmi szint biztosított.
  • Maestro verzió: ez a modell okos telefonon keresztül vezérelhető egy speciális alkalmazással és alapfelszereltségként kettős Wi-Fi-vel. A saját okostelefon használatának alternatívájaként külön megvásárolható kézi távirányító, az alkalmazás már telepítve van, vagy egy önállóan települő digitális vezérlőpult.

Technológia

Opcióként kérhető basic és slim comfort air kit a tűztérhez, amellyel akár 8 méter távolságba is elvezethető a meleg levegő több szobába is.

Comfort air basic verzió

A ventilátor karbantartása és, tisztítása a befúvón keresztül történik.A kifúvó persze elhelyezhető nagyobb távolságban is akár 8 méterig bárhol.

Alap kifúvó (2 db multi 20) a basic comfort air kitben

       

 

Comfort air slim verzió

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventilátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyem-festett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival.

 

 

 

 

Tüzelőanyag pellet pellet
Energiahatékonysági osztály A + A +
Névleges teljesítmény 8,9 kW 10,9 kW
Fűthető terület 219 m3 (*) 268 m3 (*)
Füstkimenet 80 cm 80 cm
Nettó tömeg 180 kg 180 kg
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/vivo-90p/

Vízteres készülékek

Nagyméretű pellet zárt kandalló, nagy méretű öntvény égőcsészével és tűztérrel.

Miközben a ház összes radiátorát vagy a teljes padlófűtési rendszert gyorsan felmelegíti, a Vivo 90 Hydro hatékonyan elosztja a forró levegőt abban a helyiségben is, ahová telepítették, köszönhetően egy erős első ventilátornak (4 kW). Kétféle teljesítményben kapható: 16 kW körülbelül 170 négyzetméteres házakhoz és 24 kW, körülbelül 240 négyzetméteres házakhoz. Különösen nagy tartálya van, legfeljebb 65 liter pelletet tartalmaz, ami 45 óra folyamatos üzemet jelent minimális teljesítmény mellett.

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Tüzelőanyag pellet pellet
Energiahatékonysági osztály A + A +
Névleges teljesítmény 18 kW 24,7 kW
Fűthető terület 442 m3 (*) 607 m3 (*)
Füstkimenet 8 cm 8 cm
Nettó tömeg 230 kg 230 kg
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/vivo90-hydro/

Dupla Wi-fi

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához. A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

 

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.
error: Content is protected !!