Termékkategóriák

Vivo 70 Q kandallóbetét 11,6 kW

Ajánlott kiegészítők

75.355 Ft629.839 Ft

  • Fa tüzelésű
  • Comfort Air rendszer
  • Öntisztító égéstér
  • Ergonomikus égéstér
  • Alutec égéstér

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg

125 kg

Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Beépíthető kandalló

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Fatüzeléses zárt tűztér Alutec égéstérrel és bukó ajtónyitással, így a tűztér könnyebben tisztítható és tölthető. Köszönhetően a kompakt méretének és kis tömegének, ez a zárt tűztér kifejezetten alkalmas már meglévő kandallóba való beépítésre mint ahogy új kandallókba. A tűztér kivételesen hatékony égése könnyen szabályozható az egyedülálló és extrém hatékony mechanizmussal.

Ideális még több szoba melegítésére is

A természetes konvekción történő működtetés mellett a meleg levegőt elvezethetjük akár 8 méter távolságba is – ez a Comfort Air rendszer.

Öntisztító égéskamra

Az Alutec egy exkluzív anyag, melyet az MCZ fejlesztett ki és szabadalmaztatott minden kandallóhoz. Ezt a magas alumínium-oxidot legfeljebb 300 °C hőmérsékleten érhetjük el, amely kémiai reakción révén garantálja az égéstér garantált öntisztulását. Világos színével egyedülállóan fényessé és szebbé teszi a lángot.

Ergonomikus nyitás

A Vivo Q modellek automata záródású lengőajtóval vannak felszerelve, ami a fa tűztérbe helyezését még könnyebbé és biztonságosabbá teszi. Az ergonomikus kilinccsel, az ajtó nyitása nagyon egyszerű.

Sokoldalú betöltődési lehetőség

Vivo modellekhez választhatunk beépítő keretet a könnyebb telepítés érdekében. A végső megjelenés tökéletes az Alutec belső tér miatt is, amely még világosabbá teszik a kandallót.

Könnyű használat

A folytonos égés, valamint az elsődleges és másodlagos égési-levegő szabályzás egy szabályzókarral irányítható, így teszi a Vivo 70 egyszerűbbé napjainkat. Az Alutec égéstér még szebbé teszi a lángképet.

Technológia

Opcióként kérhető basic és slim comfort air kit a tűztérhez, amellyel akár 8 méter távolságba is elvezethető a meleg levegő több szobába is.

Comfort air basic verzió

A ventilátor karbantartása és, tisztítása a befúvón keresztül történik.A kifúvó persze elhelyezhető nagyobb távolságban is akár 8 méterig bárhol.

Alap kifúvó (2 db multi 20) a basic comfort air kitben

       

 

Comfort air slim verzió

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventilátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyem-festett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival.

 

 

 

 

 

 

KIT tartalma:

 

Tüzelőanyag fa
Energiahatékonysági osztály A +
Névleges teljesítmény 11,6 kW
Égéstermék elvezető csonk mérete 85,10 %
Fűthető terület 285 m3 (*)
Füstkimenet 200 cm
Nettó tömeg 125 kg
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/vivo-70w/

error: Content is protected !!