Termékkategóriák

Vivo 70 kandallóbetét 10,8kW

Ajánlott kiegészítők

661.706 Ft

Névleges teljesítmény 12 kW
Hatásfok 80 %
Égéstermék elvezető csonk mérete 20 cm

 

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Beépíthető kandalló

Kategória: Címke:

Leírás

Fatüzeléses zárt tűztér Alutec égéstérrel és bukó ajtónyitással, így a tűztér könnyebben tisztítható és tölthető. Köszönhetően a kompakt méretének és kis tömegének, ez a zárt tűztér kifejezetten alkalmas már meglévő kandallóba való beépítésre mint ahogy új kandallókba. A tűztér kivételesen hatékony égése könnyen szabályozható az egyedülálló és extrém hatékony mechanizmussal.

 

 

A természetes konvekción felül a meleg levegő elszállítható több szobába is akár 8 méter távolságba.

Ergonomikus nyitás: A Vivo modellek bukóajtóval vannak felszerelve, ami a fa tűztérbe helyezését még könnyebbé és biztonságosabbá teszi. Az ergonomikus kilinccsel, az ajtó nyitása könnyebb.

Könnyű használat: A folytonos égés és az elsődleges, másodlagos égési-levegő szabályzás egy szabályzókarral irányítható, így teszi a Vivo 70 egyszerűbbé napjainkat. Az Alutec égéstér még szebbé teszi a lángképet.

 

Technológia:

 

 

opcióként kérhető basic és slim comfort air kit a tűztérhez, amellyel akár 8 méter távolságba is elvezethető a meleglevegő több szobába is.

Comfort air basic verzió:

 

A ventilátor karbantartása és, tisztítása a befúvón keresztül történik.A kifúvó persze elhelyezhető nagyobb távolságban is akár 8 méterig bárhol.

 

Alap kifúvó (2 db multi 20) a basic comfort air kitben:

 

 

Comfort air slim verzió:

 

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventilátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

 

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben:

 

 

SLIM Opciók:

 

BASIC Opciók:

 

 

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyem-festett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival. Nézze meg a videót lent.