Termékkategóriák

Stub Overnigth kályha hőtárolós

Ajánlott kiegészítők

1.057.333 Ft

Energetikai besorolás  A+
Névleges teljesítmény max 7 KW
Hatásfok 81.0 %
Óránkénti fogyasztás maximumon 2,0 kg/h
Óránkénti fogyasztás minimumon 1,1 kg/h
Fűthető légtér 240 m3
Égéstermék elvezető csonk mérete 15 cm
Füstgáz hőmérséklet 230°C
Füstgáz tömegáram 6,9 g/s

 

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 190 kg
Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses-Hőtárolós

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Megosztás

 

Kerek kivitelű fatüzeléses kandalló-kályha modern külsővel, az égésszabályzás egy rejtett karral történik, rugós becsukódó ajtó, oldalsó kerámialapok fekete, szürke, vagy fehér színben.

Természetes hőleadás: a hő természetes áramlással (konvekcióval) adódik át a környezetnek.

Oyster technológia: Az exkluzív oyster technológia, alap funkció az összes fatüzelésű kályhánál. Ez a megoldás teljesen lég-tömörré teszi a terméket, a kályha az összes égéshez szükséges levegőt kívülről veszi, nem használja a szoba levegőjét. Ezáltal beépíthető minden teljesen szigetelt házba és passzív házakba is.

Egy kezelőkar: Egy kezelőkar teszi az égésszabályzást egyszerűbbé. (elsődleges és másodlagos égési-levegő kezelés egyben) a mindenkori optimális égéshez.

Nincs látható füstelvezető cső: Hogy áramvonalasabb dizájn megoldásokat garantáljon látható füstelvezetők nélkül, az új MCZ kályhák bizonyos típusai hátsó füstcsőkivezetéssel rendelkeznek. (kivéve Veld, Sava, Quasar modellek)

Légpárásító: Minden hátsó füstelvezetésű modellhez elérhető a párásító tartály (opció). Aromákkal és esszenciákkal kellemes aromaterápiás hatást érhetünk el.

 

Alutec kályha bélés: Az égéstér teljes mértékben Alutec-ből készült, az MCZ által szabadalmaztatott, exkluzív, magas alumínium tartalmú anyagból (72%), mely kitűnő hősugárzási paraméterekkel rendelkezik és világos színének és öntisztuló tulajdonságának köszönhetően, egyedülállóan fényes lánghatást hoz létre.

Overnight hőakkumulációs rendszer: Az utolsó töltés után még 12 órán keresztül fűti a szobát

Az OVERNIGHT technológiával négy kg fával (begyújtott kályhánál) 12 óra eltelte után is a kályha még 40 Celsius fokos.A hőtárolásnak és a továbbfejlesztett hőkieresztő rendszernek köszönhetően, ez a technológia lehetővé teszi a szoba természetes konvekciós fűtését akár 12 órán keresztül az utolsó feltöltés után.Az overnight technológiával ellátott kályhákban a nagy mennyiségű hőtároló anyag hosszú ideig tárolja a meleget és hosszan elnyújtva ereszti ki azt. Égő parázs 12 óra eltelte után is. Ha az égést minimumra állítjuk a kályha fával feltöltése után, 12 óra múlva is égő parazsat találunk a kályhában. Ez gyorsabb újraindulást és felfűtést tesz lehetővé.