Termékkategóriák

Reflex pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.536.648 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Maximális csend
  • Vezérlés okostelefonról
  • 5 előre beállított program

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 155 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Reflex Légfűtéses 8 UP! M1 Pellet kályha

Süllyesztett szerkezetű és csökkentett mélységű (31 cm) zárt szerkezetű pellet kályha, amely összetéveszthető a radiátorral. Ideális folyosókhoz vagy kis terekhez. A felső füstelvezető nyílásnak köszönhetően mindössze 5 centiméterre már telepíthető a falról. A pengékkel ellátott ajtó fekete színű. Az oldalsó és a felső ajtó fekete, arany vagy bronz színben kapható.

A Reflex-nek függőleges pengével rendelkező ajtaja van, amely elrejti az égőteret és így blokkolja a tűz közvetlen és teljes rálátását. Különböző látószögből más-más a láng ragyogása.

 

Közvetlenül nem láthatja a lángot, de érezheti annak fényét, amely növeli a tűz légkörét.
– Michael Geldmacher, a tervező

A meleg ami távolra is eljut

Ennek a készüléknek két meleg levegő kivezető nyílása van. Az egyik a tetején ami a helyiség felmelegítésére szolgál és a másik ami legfeljebb 8 méterre csatornázható a többi szoba fűtésére.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt.  Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Speciális vezérlés a standard Wi-Fi kapcsolaton keresztül

Ez a termék magában foglalja a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi a fűtőkészülék legnagyobb lehetőségeinek kifejezését még könnyebb és intuitívabb használat mellett. Valódi integrált mikro-számítógép párbeszédet folytat az okostelefonjával, és tovább javítja a fűtőkészülék teljesítményét.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához. A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

 

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 7,8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,3 kW
Hatásfok (max) 90,20 %
Hatásfok (min) 91,50 %
Tartály kapacitás 28 liter
Pellet óránkénti fogyasztása minimum 0,5 kg/óra
Pellet óránkénti fogyasztása maximum 1,7 kg/óra
Működési idő minimumon 36 óra
Működési idő maximumon 11 óra
Fűthető terület 192 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 155 kg
Füstgáz hőmérséklet 179° C
Füstgáz tömegáram 4,7 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/reflex/

error: Content is protected !!