Termékkategóriák

Ray pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.168.284 Ft1.247.274 Ft

 • Zárt égéstér, passzív házba is!
 • Kedvelt, zsírkő burkolat
 • Gyors begyújtási idő
 • Vezérlés okostelefonról
 • Maestro technológia
 • Új típusú motorok, folyamatos pellet adagolás, halkabb működés
 • Konvekciós, motor nélküli hőleadás

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Kályha

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ray Légcsatornázható Pellet kályha

Csatornázott pelletkályha csökkentett mélységgel (28,6 cm). Kapható elülső kőpanellel, vagy alternatívaként fehér, Bordeaux vagy Fekete elülső kerámia panellel. Két légkimenete van: az egyik a tetején a helyiség fűtésére, ahol a termék fel van szerelve, és a vezetékes, a többi helyiség fűtésére akár 8 méterre. Az égéstermék elvezető nyílás hátulra helyezhető, vagy a tetején, hogy kevesebb helyet foglaljon el.

 

A meleg ami távolra is eljut

Ennek a készüléknek két meleg levegő kivezető nyílása van. Az egyik a tetején ami a helyiség felmelegítésére szolgál, és a másik ami legfeljebb 8 méterre csatornázható a többi szoba fűtésére . Csökkenthető mélységű pellet kályha (28,6 cm). Kapható elülső kőlapokkal, vagy alternatív módon fehér, Bordeaux vagy fekete elülső kerámia panelekkel.A füstcsőcsonk hátul van,de beköthető a tetején is lehet hogy kevesebb helyet foglaljon el.

Zárt szerkezet alapkivitelben, vagyis külső levegő ellátású!

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

 

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

 

Tisztító autonómia

Ebben a termékben a hamufiókok kapacitása majdnem 5 literre, a rekeszek kapacitása pedig több mint 8 literre növekedett. Ez megfelel a   készülék egy  heti működésével járó hamu mennyiségének. (átlagos energiafogyasztás, 8 óra / nap).

Teljes csend, amikor csak akarja

A No-Air funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kizárja a kéményes szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően  érezhető a helyiségben.

 

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

 

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Ray kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

 • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
 • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
 • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
 • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
 • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.
Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 7,8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,5 kW
Hatásfok (max) 90,2 %
Hatásfok (min) 91 %
Tartály kapacitás 28 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0,5 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 1,7 kg/óra
Működési idő minimumon 36 óra
Működési idő maximumon 11 óra
Fűthető terület 192 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 155 kg
Füstgáz hőmérséklet 179°C
Füstgáz tömegáram 4,7 g/s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/ray/

error: Content is protected !!