Termékkategóriák

Plasma 95B kandalló betét

Ajánlott kiegészítők

100.500 Ft1.390.894 Ft

Törlés
Névleges teljesítmény 18,6 kW
Hatásfok 77,20 %
Égéstermék elvezető csonk mérete 20 cm

 

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 298 kg
Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Beépíthető kandalló

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Megosztás

A fatüzeléses PLASMA kandallóbetét innovatív funkciókkal ellátott, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető.

Több helyiség fűtése egy készülékkel

Szeretné, ha készüléke nem csak egy szobát fűtene? Akkor a következő megoldás Önnek szól! Minden Plasma kandalló összeköthető a szabadalmaztatott COMFORT AIR® rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a forró levegő több helyiségbe is elvezethető legyen, akár 8 méteres távolságra is.

Nem vész kárba egy csepp hő sem többé!

PLASMA kandallókat úgy tervezték, hogy garantálják a hő maximális kihasználását természetes konvekciós valamint kényszerített légáramlás esetén is.

A jövő a mi jelenünk

Ha alacsony energiaigényű házát tervezi, ez a készülék a legjobb választás Önnek! A lakótér felől légmentesen zárt égéstér és az égési levegő bevezető nyílása (150 mm) miatt ideális passzív és energiatakarékos lakások számára is.

Az öntisztító Alutec® égéstér megkönnyíti az Ön mindennapjait

Az égéstér az MCZ által kifejlesztett Alutec® anyag. A magas alumínium-oxid tartalmú formula 300 ° C-ig lehetővé teszi az égéstér garantált öntisztítását egy kémiai reakció révén.
Világos színével a láng egyedülállóan fényessé válik, mely melegséget hoz mindenki otthonába.

Testre szabhatja kandallója megjelenését

Az “Easy Switch” rendszer lehetővé teszi a kilincs vagy kilincs nélküli használatot. Válassza ki azt a típust, amely a leginkább illik az Ön otthonába!

Tisztítása gyerekjáték!

Nem kell többé kandallója tisztításán bosszankodnia! Az ajtó kilincs nélküli kivitele 90° -ban, míg kilincses kivitele 45°-ban lenyitható a könnyebb tisztítás érdekében.

A parádés ÖTÖS!

Nyitás fogantyúval vagy hideg fogantyúval 90 vagy 45 ° -on

A kandalló kinézetét úgy alakíthatja ki, hogy kiválasztja a helyiséghez legjobban illeszkedő fogantyút. Az „Easy Switch” rendszer valójában lehetőséget kínál a fogantyú vagy a hideg fogantyú használatára, az ergonómia vagy a nagyon tiszta esztétika prioritásaként. Fogantyú (hideg fogantyú) nélkül az ajtók 90 ° -on nyithatók meg a tisztításhoz. Fogantyúval az ajtónyílás 45 ° -ban van.

Öntisztító szív az Alutec®-ben

Az Alutec® az MCZ által kifejlesztett és szabadalmaztatott kizárólagos anyag minden kandallójához. A magas alumínium-oxid-tartalmú szabadalmaztatott formula, amelyet akár 300 ° C hőmérsékleten történő feldolgozással érnek el, lehetővé teszi az égőtér garantált öntisztítását kémiai reakció révén. Világos színével a lángot egyedülállóan fényessé és még szebbé teszi.

Új intuitív és egyszerűsített beállítási rendszer

Az „Easy Going”, az új intuitív és egyszerűsített beállítási rendszert a felhasználót szem előtt tartva tervezték: az égés szakaszára vonatkozó műszaki koncepciók helyett 5 lehetőség közül választhat egyszerűen a kandalló tényleges felhasználási helyzeteinek megfelelően.

Háromoldalú, fatüzelésű kandalló, innovatív tulajdonságokkal. Kiváló teljesítményt, könnyű használatot és légmentes tűzteret kínál.

Légmentesen záródó tűztér

A légmentese tűztér égési levegő bemeneti nyílása (150 mm), amely teljesen kivezethető, a kandallót ideálissá teszi az energiahatékony házakban is.

„Környezetbarát” formatervezés

Az új égés nagy teljesítményű és hatékony, a legszigorúbb kibocsátási előírásoknak megfelelően (Ecodesign 2022).

Hozza ki a legtöbb hőt

A plazma kandallókat úgy tervezték, hogy garantálják a hő maximális kihasználását, függetlenül attól, hogy természetes konvekciót alkalmaznak-e, vagy a ventilációs levegőztetést ( Comfort Air ) használják.

Minden plazma kandalló összekapcsolható a szabadalmaztatott COMFORT AIR® rendszerrel, amely lehetővé teszi a forró levegő eljuttatását több helyiségbe – akár 8 méter távolságra is.

Technológia

Opcióként kérhető basic és slim comfort air kit a tűztérhez, amellyel akár 8 méter távolságba is elvezethető a meleg levegő több szobába is.

Comfort air basic verzió

A ventilátor karbantartása és, tisztítása a befúvón keresztül történik.A kifúvó persze elhelyezhető nagyobb távolságban is akár 8 méterig bárhol.

Alap kifúvó (2 db multi 20) a basic comfort air kitben

       

 

Comfort air slim verzió

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventilátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyem-festett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival.

 

 

 

 

 

 

KIT tartalma:

Kérhető extra kifúvók mindkét verzióhoz:

Bl 20 – kétirányba fúj ki oldalra

Mono 20 – alapon rendelkezik párologtató – aromaterápiás tartállyal. Kérhető világító funkcióval.

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyemfestett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival. Nézze meg a videót lent.