Termékkategóriák

Plasma 115B kandalló betét 10,5 KW

Ajánlott kiegészítők

100.500 Ft1.600.840 Ft

Névleges teljesítmény 10,5 kW
Hatásfok 80 %
Égéstermék elvezető csonk mérete 20 cm

 

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 355 kg
Fűtőanyag

Fa

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Beépíthető kandalló

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

A fatüzeléses PLASMA kandallóbetét innovatív funkciókkal ellátott, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető.

Több helyiség fűtése egy készülékkel

Szeretné, ha készüléke nem csak egy szobát fűtene? Akkor a következő megoldás Önnek szól! Minden Plasma kandalló összeköthető a szabadalmaztatott COMFORT AIR® rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a forró levegő több helyiségbe is elvezethető legyen, akár 8 méteres távolságra is.

Nem vész kárba egy csepp hő sem többé!

PLASMA kandallókat úgy tervezték, hogy garantálják a hő maximális kihasználását természetes konvekciós valamint kényszerített légáramlás esetén is.

A jövő a mi jelenünk

Ha alacsony energiaigényű házát tervezi, ez a készülék a legjobb választás Önnek! A lakótér felől légmentesen zárt égéstér és az égési levegő bevezető nyílása (150 mm) miatt ideális passzív és energiatakarékos lakások számára is.

Kerettel vagy nélküle tetszene?

Minden PLASMA 115 kandalló kiegészíthető egy 3 cm vastag beépítő kerettel a burkolat nélküli beépítésekhez.

 

Az öntisztító Alutec® égéstér megkönnyíti az Ön mindennapjait

Az égéstér az MCZ által kifejlesztett Alutec® anyag. A magas alumínium-oxid tartalmú formula 300 ° C-ig lehetővé teszi az égéstér garantált öntisztítását egy kémiai reakció révén.
Világos színével a láng egyedülállóan fényessé válik, mely melegséget hoz mindenki otthonába.

Testre szabhatja kandallója megjelenését

Az “Easy Switch” rendszer lehetővé teszi a kilincs vagy kilincs nélküli használatot. Válassza ki azt a típust, amely a leginkább illik az Ön otthonába!

Tisztítása gyerekjáték!

Nem kell többé kandallója tisztításán bosszankodnia! Az ajtó kilincs nélküli kivitele 90° -ban, míg kilincses kivitele 45°-ban lenyitható a könnyebb tisztítás érdekében.

A parádés ÖTÖS!

 

Nyitás fogantyúval vagy hideg fogantyúval 90 vagy 45 ° -on

A kandalló kinézetét úgy alakíthatja ki, hogy kiválasztja a helyiséghez legjobban illeszkedő fogantyút. Az „Easy Switch” rendszer valójában lehetőséget kínál a fogantyú vagy a hideg fogantyú használatára, az ergonómia vagy a nagyon tiszta esztétika prioritásaként. Fogantyú (hideg fogantyú) nélkül az ajtók 90 ° -on nyithatók meg a tisztításhoz. Fogantyúval az ajtónyílás 45 ° -ban van.

Öntisztító szív az Alutec®-ben

Az Alutec® az MCZ által kifejlesztett és szabadalmaztatott kizárólagos anyag minden kandallójához. A magas alumínium-oxid-tartalmú szabadalmaztatott formula, amelyet akár 300 ° C hőmérsékleten történő feldolgozással érnek el, lehetővé teszi az égőtér garantált öntisztítását kémiai reakció révén. Világos színével a lángot egyedülállóan fényesvé és még szebbé teszi.

Új intuitív és egyszerűsített beállítási rendszer

Az „Easy Going”, az új intuitív és egyszerűsített beállítási rendszert a felhasználót szem előtt tartva tervezték: az égés szakaszára vonatkozó műszaki koncepciók helyett 5 lehetőség közül választhat egyszerűen a kandalló tényleges felhasználási helyzeteinek megfelelően.

 

 

Háromoldalú, fatüzelésű kandalló, innovatív tulajdonságokkal. Kiváló teljesítményt, könnyű használatot és légmentes tűzteret kínál.

Légmentesen záródó tűztér

A légmentese tűztér égési levegő bemeneti nyílása (150 mm), amely teljesen kivezethető, a kandallót ideálissá teszi az energiahatékony házakban is.

„Környezetbarát” formatervezés

Az új égés nagy teljesítményű és hatékony, a legszigorúbb kibocsátási előírásoknak megfelelően (Ecodesign 2022).

Hozza ki a legtöbb hőt

A plazma kandallókat úgy tervezték, hogy garantálják a hő maximális kihasználását, függetlenül attól, hogy természetes konvekciót alkalmaznak-e, vagy a ventilációs levegőztetést ( Comfort Air ) használják.

Minden plazma kandalló összekapcsolható a szabadalmaztatott COMFORT AIR® rendszerrel, amely lehetővé teszi a forró levegő eljuttatását több helyiségbe – akár 8 méter távolságra is.

Burkolat vagy átmeneti rész

Minden plazma kandalló kiegészíthető egy 3 mm vastag átmeneti beépítő kerettel (opcionális).

Technológia

 

Opcióként kérhető basic és slim comfort air kit a tűztérhez, amellyel akár 8 méter távolságba is elvezethető a meleglevegő több szobába is.

Comfort air basic verzió:

 

A ventillátor karbantartása és, tisztítása a befúvón keresztül történik.A kifúvó persze elhelyezhető nagyobb távolságban is akár 8 méterig bárhol.

Alap kifúvó (2 db multi 20) a basic comfort air kitben:

 

Comfort air slim verzió:

 

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventillátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben:

 

Kérhető extra kifúvók mindkét verzióhoz:

 

 

Bl 20 – kétirányba fúj ki oldalra

 

 

Mono 20 – alapon rendelkezik párologtató – aromaterápiás tartállyal. Kérhető világító funkcióval.

 

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyemfestett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival. Nézze meg a videót lent.

 

error: Content is protected !!