Termékkategóriák

Philo 14 pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.413.732 Ft1.444.557 Ft

Philo 14 légcsatornázható pellet kályha

  • Zárt égéstér, passzív házba is!
  • Gyors begyújtási idő
  • Meleg levegő áramoltatása bárhova
  • Vezérlés okostelefonról
  • Maestro technológia
  • Új típusú motorok, folyamatos pellet adagolás, halkabb működés

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 200 kg
Fűtőanyag

Pellet

Modell

Kályha

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Philo 14 légcsatornázható pellet kályha

 

Keskeny légcsatornázható pellet kályha (39,6 cm mély), és 14 kW teljesítmény, különösen alkalmas a kis hellyel rendelkezők számára. A Philo évek óta szerepel a legnépszerűbb pelletkályhák között. Most az új MCZ technológiai szabványnak megfelelően újratervezték: hermetikus zárt szerkezetű, magas teljesítmény, alacsony károsanyag-kibocsátást és egy szélesebb láng káprázatos hatással. Összehasonlítva más, alacsonyabb mélységű kályhákkal, a Philo nagy pellettartállyal rendelkezik / 30 liter /

Gyönyörű kilátás nyílik a lángra

Az égő kamra nagyobb és arányosabb, hogy még lélegzetelállítóbb kilátást nyújtson a tűzről. A tűztér magassága és mélysége biztosítja a láng függőleges látványát és természetesebb mozgását. A szerkezet kellemes élményt nyújt működés nélkül is.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Vezesse el a meleg levegőt oda ahova csak akarja

A „régi” Philo legnépszerűbb tulajdonságait megőriztük a teljesen új kialakításban – pl. az elülső levegő áramlásának több irányba történő beállítási lehetőségét. Nyissa ki a felső ajtót, hogy hozzáférjen két gombhoz, az egyik a bal oldalon, a másik a jobb oldalon, hogy beállítsa a meleg levegő áramlási irányát. A harmadik ventilátor a hátulján több helyiség fűtésére is elvezethető, még akkor is, ha nem szomszédos helyiség vagy nem azonos szinten található..

Tisztító autonómia

Ebben a termékben a hamufiókok kapacitása majdnem 5 literre, a rekeszek kapacitása pedig több mint 8 literre növekedett. Ez megfelel a készülék egy heti működésével járó hamu mennyiségének (átlagos energiafogyasztás, 8 óra / nap).

Teljes csend amikor csak akarja

Lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kizárja a  szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően érezhető a helyiségben.

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Speciális vezérlés a standard Wi-Fi kapcsolaton keresztül

Ez a termék magában foglalja a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi a fűtőkészülék legnagyobb lehetőségeinek kifejezését még könnyebb és intuitívabb használat mellett. Valódi integrált mikro-számítógép párbeszédet folytat az okostelefonjával, és tovább javítja a fűtőkészülék teljesítményét.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad.
Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel.
A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához

A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja.

A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okostelefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol.

Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

 

Csak egy kattintás, és a stream távolról is indítható!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb, mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.

Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).

Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).

Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.

Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 13,8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 3,4 kW
Hatásfok (max) 90,5 %
Hatásfok (min) 93,2 %
Tartály kapacitás 30 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0,8 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 3,1 kg/óra
Működési idő minimumon 25 óra
Működési idő maximumon 7 óra
Fűthető terület 339 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 200 kg
Füstgáz hőmérséklet 205° C
Füstgáz tömegáram 7,1 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/philo-14/

error: Content is protected !!