Termékkategóriák

Loop pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

LOOP pellet kályha-2020

  • Zárt égéstér, passzív házba is!
  • Festett acél burkolat
  • Gyors begyújtási idő
  • Vezérlés okostelefonról
  • Maestro technológia
  • Új típusú motorok, folyamatos pellet adagolás, halkabb működés
  • Konvekció, motor nélküli hőleadás

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Név

Loop Air

Tömeg

132 kg

Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Loop Air – a kedvelt kör alakú légfűtéses pellet kályha

A Loop ovális alakú, kisméretű, egy méter magasságú,zárt szerkezetű kályha. A teteje és az elülső része öntöttvasból készül, míg az oldalsó fekete vagy ezüst festett acélból. A hődiffúzió optimális, a  tetején lévő szellőzőrácsoknak köszönhetően illetve az elülső oldalon és az oldalsó paneleken is. A felső  lap  vezető sínekre csúszik, így könnyebben betölthető a pellet.

A láng gyönyörű látványa

Az égőcsésze nagy és arányos, hogy lélegzetelállító kilátás táruljon a tűzre. A tűztér magassága és mélysége biztosítja a láng függőleges hosszát és természetesebb mozgását. A lágy íves szerkezet kellemes élményt nyújt akár működés után is.

Air pellet kályha a burkolat teljes egészében a zsírkő, minimalista design, nem láthatóak elől a szellőző rácsok. Különösen alkalmas sarokbeépítéshez.

Zárt szerkezet alapkivitelben, passzívházba is!

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt.  Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Teljes csend, amikor csak akarja

A No-Air funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kizárja a kéményes szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően  érezhető a helyiségben.

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Speciális vezérlés a standard Wi-Fi kapcsolaton keresztül

Ez a termék magában foglalja a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi a fűtőkészülék legnagyobb lehetőségeinek kifejezését még könnyebb és intuitívabb használat mellett. Valódi integrált mikro-számítógép párbeszédet folytat az okostelefonjával, és tovább javítja a fűtőkészülék teljesítményét. Itt  megismerheti a távolról vezérelhető nagy teljesítményű készülékek összes előnyeit.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad.
Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel.
A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához
A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja.
A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.
Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek
A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol.

Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

Loop pellet kályha, csodálatos vonalvezetés, pazar látványt nyújt, amikor a lángnyelvek cikáznak a készülékben.

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 8,1 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2.3 kW
Hatásfok (max) 90.9 %
Hatásfok (min) 92.6 %
Tartály kapacitás 32 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0.5 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 1,8 kg/óra
Működési idő minimumon 40 óra
Működési idő maximumon 11 óra
Fűthető terület 199 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 130 kg
Füstgáz hőmérséklet 188 °C
Füstgáz tömegáram 4,3 g/s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

https://www.mcz.it/it/prodotti/loop/