Termékkategóriák

Linea pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.422.761 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Maximális csend
  • Vezérlés okostelefonról
  • 5 előre beállított program

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 148 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Linea Légfűtéses Pellet kályha

Légcsatornázható pellet kályha, különösen alkalmas a folyosókra vagy kis terekben, köszönhetően annak hogy, a mélysége majdnem egy radiátoré (30 cm).  Az elülső részen dupla üvegajtó és festett acélból készült szellőzőrács található. Az üvegrész tetején lévő nyomógombbal lehet kinyitni a pellet betöltéséhez. Az oldalak fekete, fehér, bordó kerámia vagy zsírkő burkolattal készülnek.

Sokoldalúság

A kályha nagyon sokoldalú. Tetején van két meleg levegő kivezetés, amelyek igény szerint felhasználhatók. Vagy mindkettőt felfelé irányítják, vagy csatornázni tudja őket (mindkettőt vagy csak az egyiket), hogy több helyiséget tudjanak egyszerre fűteni.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Teljes csend, amikor csak akarja

Lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kizárja a szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően érezhető a helyiségben.

Dupla Wi-fi

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához. A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

 

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 8,8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,6 kW
Hatásfok (max) 90,90 %
Hatásfok (min) 89,80 %
Tartály kapacitás 28 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0,60 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 1,90 kg/óra
Működési idő minimumon 30 óra
Működési idő maximumon 10 óra
Fűthető terület 216 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 148 kg
Füstgáz hőmérséklet 186° C
Füstgáz tömegáram 4,7 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/linea/

error: Content is protected !!