Termékkategóriák

Kasai Fatüzelésű kályha

Ajánlott kiegészítők

746.059 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Szellőztetés kizárása

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 150 kg
Fűtőanyag

Fa

Modell

Kályha

Hőleadás

Légfűtéses, Légfűtéses-Csatornázható

Kategória: Címke:

Leírás

Megosztás

Kasai Fatüzelésű kályha

Modern stílusú mobil kandalló, szilikon gumi markolattal ellátott fogantyú, fém oldalakkal és felső (fekete és alumínium) résszel.

 

A kályha 3 változatban érhető el

A kályha , Természetes / NATURAL/, légfűtéses / AIR / és légcsatornázható / COMFORT AIR / változatban kapható.

Természetes levegő: A hőt természetes konvekcióval továbbítja a környezetbe. A kályha által felmelegedett meleg levegő egyenletesen és természetesen áramlik szét a szobában.

Légfűtéses: A meleg levegőt kényszerű szellőztetéssel áramoltatja, lehetővé téve a környezet gyorsabb és hatékonyabb felmelegedését (opcionális készlet).

Csatornázható légfűtés: A szabadalmaztatott Comfort Air rendszernek köszönhetően a meleg levegőt más helyiségekbe is elvezethetjük (opcionális készlet).

Fedezze fel a fatüzelésű kályhák összes előnyét

1.Zárt szerkezet: Az exkluzív oyster technológia, amely minden fatüzelésű kályha alapfelszereltsége, tökéletesen vízzáróvá teszi a terméket: a kályha kívülről kapja az égéshez szükséges levegőt anélkül, hogy oxigén vonna el a helyiségből. Ez azt jelenti, hogy minden tökéletesen szigetelt házba és passzív otthonba telepíthető.

2.Kiemelkedő hatékonyság: Nagyon magas, több mint 84%.

3.Egy égésvezérlő: Egy kar ami egyszerűbbé teszi az égésvezérlést (mind az elsődleges, mind a másodlagos levegőt).

4.Önzáró fogantyú: Az ajtók könnyebb és ergonomikusabb bezárásához (csak Stripe Overnight, Stub, Stub Overnight esetén).

5.Párologtató: A hátsó füstcsatlakozású modellhez elhelyezhetünk egy párologtató edény a megfelelő légnedvesítéshez (opcionális). Illó olajokkal tölthetjük fel a kellemes aromaterápiás hatás érdekében.

 

 

 

 

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Berg kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A
Névleges teljesítmény 9 kW
Névleges teljesítmény minimumon 5,20 kW
Hatásfok 78,20 %
Óránkénti fogyasztás minimum 1,4 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 2,8 kg/óra
Fűthető terület 221 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 15 cm
Súly 150 kg
Füstgáz hőmérséklet 320° C
Füstgáz tömegáram 7,9 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/aike/