Termékkategóriák

Jazz pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

2.069.158 Ft

  • Gyors begyújtási idő
  • Takarítási autonómia
  • Teljes csend
  • Könnyen kezelhető
  • MAESTRO technológia

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 306 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Vízteres

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Jazz Központi fűtéses pellet kályha

Nagy teljesítményű, akár 325 négyzetméteres, nagy lakások fűtésére tervezett pellet-kályha. 31 kW teljesítményével néhány perc alatt akár 15 radiátor is felmelegszik, és előállítja a  rendszerhez szükséges meleg vizet. Burkolata kerámiából készült. Intelligens égésvezérlés Maestro technológiával és dupla Wi-Fi-vel, vagy az Active + -val.

 

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökken a gyújtási idő és jelentősen csökken az elektromos fogyasztás.

 

Takarítási autonómia

A Jazz célja, hogy még könnyebbé tegye a végfelhasználó életét. Valójában fejlett automatikus tisztító rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a hamu eltávolítását akár 7-10 naponta.

A hamutartó nagy. Az égőcsésze öntisztító, mechanikus kaparórendszerrel működik, amely minden kikapcsoláskor automatikusan aktiválódik, ill amikor az érzékelő nagyobb hamu felhalmozódást észlel.

Teljes csend, amikor akarod

A No-Air funkció lehetővé teszi, hogy teljesen kizárja a kályha kényszerített szellőzését, biztosítva a maximális csendet és a hő minden előnyét, amelyet a természetes konvekció nyújt a helyiségben.

Könnyen kezelhető

Ezt a kályhát úgy tervezték, hogy még könnyebbé tegye a végfelhasználó életét.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Jazz kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény / vízre 28,5 / 27,1 kW
Névleges teljesítmény minimumon 7,6 / 6,6 kW
Hatásfok (max) 93,4 %
Hatásfok (min) 94,4 %
Tartály kapacitás 72 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 1,7 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 6,3 kg/óra
Működési idő minimumon 28 óra
Működési idő maximumon 7 óra
Fűthető terület 613/40 – 700/35 – 817/30 **
Égéstermék elvezető csonk mérete 10 cm
Súly 306 kg
Füstgáz hőmérséklet 105°C
Füstgáz tömegáram 20,7 g/s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/jazz/

error: Content is protected !!