Termékkategóriák

Flow pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.400.246 Ft

  • Kettő légkimenetel
  • Zárt égéskamra
  • Maximális csend
  • Gyors begyújtási idő

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 130 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Flow Légcsatornázható Pellet kályha

Vezetékes pellet kályha, tömített acélszerkezettel és kerámia oldalakkal. Barázdált kivitelben bordó és fehér színben kapható. Sima kivitelben fekete és fehér színben.

A meleg, ami hosszú utat tesz meg

Ennek a készüléknek két kimenetele van: az egyik a tetején a helyiség fűtéséhez, ahol a termék telepítve van; a másik vezetékes a többi helyiség fűtésére akár 8 méterre.

Zárt szekerezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt. Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

“Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Fejlett vezérlés Wifi-n keresztül

Ez a termék tartalmazza a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a fűtés még könnyebb és intuitívabb használatával kifejezhesse a legnagyobb lehetőséget. Párbeszédet folytat okostelefonjával és tovább javítja a fűtés teljesítményét, amely továbbra is tökéletesen működik még nem ideális körülmények között is.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Berg kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 10 kW
Hatásfok (max) 90,40 %
Tartály kapacitás 21 liter
Működési idő minimumon 42 óra
Működési idő maximumon 9 óra
Égéstermék elvezető csonk mérete 80 cm
Súly 130 kg

 

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/flow/

error: Content is protected !!