Termékkategóriák

Doc pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.163.275 Ft1.192.174 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Maximális csend
  • Vezérlés okostelefonról
  • 5 előre beállított program

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Doc Légcsatornázható Pellet kályha

Légcsatornázható pellet kályha, különösen alkalmas a folyosókra vagy kis terekben, köszönhetően annak, hogy a mélysége majdnem egy radiátoré (30 cm).  A rendkívül tiszta, elöl fekete alapon festett acél,  bal oldalon található  a pellettartály. A felső rész szép geometriai kialakítású. A füstcső csonk hátulján vagy a tetején található (UP! Verzió)

Sokoldalúság

A kályha nagyon sokoldalú. Tetején van két meleg levegő kivezetés, amelyek igény szerint felhasználhatók. Vagy mindkettőt felfelé irányítják, vagy csatornázni tudja őket (mindkettőt vagy csak az egyiket), hogy több helyiséget tudjanak egyszerre fűteni. ( COMFORT AIR® rendszer )

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt.  Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Dupla Wi-fi

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához. A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

 

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 8,8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,6 kW
Hatásfok (max) 90,90 %
Hatásfok (min) 89,80 %
Tartály kapacitás 18 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 0,60 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 1,90 kg/óra
Működési idő minimumon 20 óra
Működési idő maximumon 6 óra
Fűthető terület 216 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 148 kg
Füstgáz hőmérséklet 186° C
Füstgáz tömegáram 4,7 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/pellet-stoves/doc/

error: Content is protected !!