Termékkategóriák

Cute pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.028.799 Ft

  • Acél burkolattal és öntöttvas ajtóval
  • Könnyen telepíthető
  • Maximális csend
  • Maestro technológia

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 145 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Cute Pellet kályha

Klasszikus kortárs designú pellet kályha. Fekete festett acél burkolattal és öntöttvas ajtóval rendelkezik. Zárt szerkezet és intelligens égéskezelés Maestro technológiával és dupla Wifi-vel.

“Szeretem a Cute-t az egyszerűsége miatt, mert semmi sem befolyásolhatja. Funkcionális, tiszta és technikai megjelenésű, a hetvenes évek mechanikai tárgyaira emlékeztet.

– Alessandra Monti, otthon stylist

 

Az általunk látott kályhák egyike sem felel meg annak a stílusnak, amelyet követünk. Aztán amint meglátjuk a Cute tűzhelyet, tudtunk, hogy ez a megfelelő. Lángja otthonos hangulatot kelt, így az ügyfelek ellazulnak és élvezetesebbé teszik a közös projektek kidolgozását.

– Nicola Benedetti, grafikus tervező

Tökéletes megoldás a tér optimalizálására

A csökkentett magasságának köszönhetően (80 cm) és a felső füstelvezető nyílásának köszönhetően ez a kályha könnyen telepíthető füstcsővel rendelkező házakba. Kapható hátul füstkimenetellel, opcionális furatfedéllel.

Teljes csend, amikor csak akarja

A No AIR funcióval teljes mértékben kizárhatja a kényelmes szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően  érezhető a helyiségben.

Fejlett vezérlés Wifi-n keresztül

Ez a termék tartalmazza a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a fűtés még könnyebb és intuitívabb használatával kifejezhesse a legnagyobb lehetőséget. Párbeszédet folytat okostelefonjával és tovább javítja a fűtés teljesítményét, amely továbbra is tökéletesen működik még nem ideális körülmények között is.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Berg kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,4 kW
Hatásfok (max) 92,70 %
Hatásfok (min) 94,30 %
Tartály kapacitás 23 liter
Pellet óránkénti fogyasztása minimum 0,5 kg/óra
Pellet óránkénti fogyasztása maximum 18 kg/óra
Működési idő minimumon 30 óra
Működési idő maximumon 8 óra
Fűthető terület 197 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 10 cm
Súly 145 kg
Füstgáz hőmérséklet 135° C
Füstgáz tömegáram 4,8 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

 

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/cute/

error: Content is protected !!