Termékkategóriák

Curve pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.483.089 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Maximális csend
  • Vezérlés okostelefonról
  • 5 előre beállított program

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 170 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Curve Légfűtéses 8 M1 Pellet kályha

Légcsatornázható pelletkályha kerámia burkolattal (fehér, melegszürke, bordó, fekete). Mélyebb és magasabb égőtér amelyben jól látszik a láng természetes mozgása. Különösen alkalmas sarok beépítéshez.

A meleg ami távolra is eljut

Ennek a készüléknek két meleg levegő kivezető nyílása van. Az egyik a tetején ami a helyiség felmelegítésére szolgál és a másik ami legfeljebb 8 méterre csatornázható a többi szoba fűtésére.

Gyönyörű kilátás nyílik a lángra

Az égő kamra nagyobb és arányosabb, hogy még lélegzetelállítóbb kilátást nyújtson a tűzről. A tűztér magassága és mélysége biztosítja a láng függőleges látványát és természetesebb mozgását. A szerkezet kellemes élményt nyújt működés nélkül is.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt.  Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Tisztító autonómia

Ebben a termékben a hamufiókok kapacitása majdnem 5 literre, a rekeszek kapacitása pedig több mint 8 literre növekedett. Ez megfelel a   készülék egy  heti működésével járó hamu mennyiségének. (átlagos energiafogyasztás, 8 óra / nap).

Teljes csend, amikor csak akarja

A No AIR funcióval teljes mértékben kizárhatja a kényelmes szellőztetést, biztosítva a maximális csendet és a meleg előnyét, amely a természetes konvekciónak köszönhetően  érezhető a helyiségben

„Kefe nélküli” hajtómű motor

Az új, szabadalmaztatott, „kefe nélküli” hajtómű motor kizárólag az MCZ számára készült. A pellet adagoló csigában és az automatikus rézkar-tisztító rendszerben használják. A hagyományos hajtómű motorokhoz képest erősebb, hangtalan és kevésbé energiaigényes (az elektromos fogyasztás 90% -kal csökkent a hagyományos motorokhoz képest).

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához. A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

 

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 8 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2 kW
Hatásfok (max) 90 %
Hatásfok (min) 92 %
Tartály kapacitás 32 liter
Óránkénti fogyasztás minimumon 1 kg/óra
Működési idő minimumon 40 óra
Működési idő maximumon 11 óra
Fűthető terület 199 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 170 kg
Füstgáz hőmérséklet 188° C
Füstgáz tömegáram 4,3 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/curve/

error: Content is protected !!