Termékkategóriák

Compact Slim 15 pellet kazán 15 KW

Ajánlott kiegészítők

1.293.376 Ft

Energia osztályA +
Névleges teljesítmény15  kW
Vízoldali teljesítmény13,5 kW
Hatásfok (max)90 %
Pellet tároló kapacitása57 liter
Égéstermék elvezető csonk mérete8 cm
Kiáramló füstgáz hőmérséklete85 °C
Égéstermék tömegáram10,3 g/s

 

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg200 kg
Modell

Kazán

Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Vízteres

Kategória: Címke:

Leírás

Kompakt pellet kazán extrém kis helyigénnyel. Mivel a szivattyú és a tágulási tartály is be van építve, azonnal használatra kész, egyszerűen csatlakoztatható a rendszerhez. Magas Hatásfok (93%), 30%-ig leszabályozható teljesítmény. Tökéletesen megfelel akár új akár régebbi lakásokban is.
Mindössze 28 cm széles, és szorosan a falhoz is helyezhetjük!

A VÉKONY

Különösen kompakt nagy hatékonyságú pelletkazán. A nagyon keskeny mélységnek és (opcionális) hátul vagy oldalsó hidraulikus összeköttetéseknek köszönhetően a fal mellett elhelyezhető, ezért alkalmas ott ahol nincs sok hely (pl. Folyosók stb.).

 

A pellet a jövő tüzelőanyaga. A pellettel való fűtésnek számos előnye van, a pellettüzelés a fatüzelés hatékonyabb és automatizált formája. Egyesíti a gázkazánok automatizált működését a fatüzelés tüzelőanyag függetlenségével. Beállítja a kívánt vízhőmérsékletet és a kazán, ehhez szabályozza működését. A begyújtás / bekapcsolás automatikusan történik, úgymint a kikapcsolás, önnek nem kell mással foglalkoznia mint a hamutál heti ürítésével. Ezenkívül csak a tüzelőanyagot kell adagolni a pellet kazánba, egy feltöltéssel akár napokig is működhet a kazán a saját tartályával, vagy ha szeretné külső akár 400 kg-os pellettároló is telepíthető a kazánhoz. Ezzel a tárolókapacitással akár hónapokig is működhet a kazán egy feltöltéssel. A kazán rendelkezik eco-stop funkcióval, mely energiát spórol az újraindításoknál, kikapcsolás helyett a kazán készenléti állásba kapcsol, ahonnan kevesebb energia szükséges az újrainduláshoz.

A pellet kazánhoz telepíthető vezeték nélküli termosztát is, így vezetékelés nélkül is programozható a kazán működése. A vezeték nélküli programozható termosztáttal beállítható napi 4 periódus, melyekhez különböző hőmérsékleti érték rendelhető. A hét minden napját külön lehet programozni a termosztáton.