Termékkategóriák

Akie pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.196.412 Ft

  • Zárt égéskamra
  • Gyorsabb begyújtási idő
  • Szellőztetés kizárása

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Tömeg 190 kg
Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Légfűtéses-Csatornázható

Modell

Kályha

Kategória: Címke:

Leírás

Akie Légcsatornázható Pellet kályha

Légcsatornázható pellet kályha elülső szellőzőnyílások nélkül, lezárt szerkezet festett acélból.

 

A meleg, ami hosszú utat tesz meg

Ennek a készüléknek két kimenetele van: az egyik a tetején a helyiség fűtéséhez, ahol a termék telepítve van; a másik vezetékes a többi helyiség fűtésére akár 8 méterre.

Gyönyörű kilátás a lángra

Az égéstér nagyobb és arányosabb, hogy még lélegzetállóbb képet nyújtson a tűzről. A tűztér magassága és mélysége biztosítja a láng függőleges látványát és természetesebb mozgását. A tűztér kellemes élményt nyújt működés nélkül is.

Zárt szerkezet alapkivitelben

A tökéletesen zárt égéskamrának köszönhetően ez a termék  kizárólag közvetlenül a szabadból szívja az égéshez szükséges levegőt.  Garantálva ezzel a tökéletes hőszigetelést a modern otthonokban, még az A energiaosztályú házakban is, a helyiségbe való füstkibocsátásának veszélye nélkül.

Gyújtási sebesség

Az új kerámia gyújtógyertyának köszönhetően a láng kevesebb, mint három perc alatt megjelenik, 40% -kal csökkentve a gyulladási időt és jelentősen csökkentve az elektromos fogyasztást.

Takarítási autonómia

A termék hamufiók kapacitása 5 literre, illetve a rekeszek kapacitása 8 literre nőtt, ami lehetővé teszi egy hétig ürítés nélkül a használatát.

Szellőzés kizárása

A No-Air funkció lehetővé teszi a kályha kényszerű szellőzésének teljes kizárását vagy minimálisra csökkentését, biztosítva a maximális csendet és a hő minden előnyét, amelyet természetes konvekcióval sugározz a helyiségbe.

Fejlett vezérlés Wifi-n keresztül

Ez a termék tartalmazza a Maestro technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a fűtés még könnyebb és intuitívabb használatával kifejezhesse a legnagyobb lehetőséget. Párbeszédet folytat okostelefonjával és tovább javítja a fűtés teljesítményét, amely továbbra is tökéletesen működik még nem ideális körülmények között is.

Mindig tökéletes láng

A Maestro technológiával az égés optimálisabb, kevesebb hamu keletkezik, és az üveg tiszta marad. Ennek eredményeként alacsonyabb a fogyasztás – alacsonyabb káros anyag kibocsátás és sokkal ritkább tisztítást igényel. A Maestro kályhák igazodnak az Ön felhasználási stílusához.

Dupla WI-FI

Mindent tartalmaz amire szükség van a kályha okostelefonról történő használatához A Wi-Fi Home használatával okostelefonját otthoni távirányítóként is használhatja. A második Wi-Fi (Remote) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így ellenőrizheti a készüléket akkor is, ha távol van otthonától.

Wi-Fi-s hőmérséklet érzékelő

A Maestro lehetőséget kínál egy automatikus csatlakozással rendelkező Wi-Fi szondának, amelyet bárhová elhelyezhet otthonában, akár egy másik szobában is: a fűtőberendezés pontosan beállítja a kívánt hőmérsékletet.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okos-telefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van  akár távol. Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

Csak egy kattintás, és az MCZ kandalló család tagja, a Berg kályha már indul is!

Haza érkezik egy stresszes nap után? Semmi sem jobb mint a meleg fogadtatás. Kapcsolja be egyetlen kattintással: a készülék valóban gyönyörű lánggal üdvözli Önt.

5 előre beállított program

Air  / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

  • Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
  • Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
  • Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
  • Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
  • Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Tüzelőanyag pellet
Energiaosztály A+
Névleges teljesítmény 8,10 kW
Névleges teljesítmény minimumon 2,3 kW
Hatásfok (max) 90,90 %
Hatásfok (min) 92,60 %
Tartály kapacitás 39 liter
Óránkénti fogyasztás minimum 1,8 kg/óra
Óránkénti fogyasztás maximumon 0,5 kg/óra
Működési idő minimumon 14 óra
Működési idő maximumon 50 óra
Fűthető terület 199 m3 (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 190 kg
Füstgáz hőmérséklet 188° C
Füstgáz tömegáram 4,3 g / s
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/aike/

error: Content is protected !!