Termékkategóriák

Aki pellet kályha

Ajánlott kiegészítők

1.671.124 Ft1.894.994 Ft

  • Zárt égéstér, passzív házba is!
  • Gyors begyújtási idő
  • Takarítási autonómia
  • Könnyen kezelhető

AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Fűtőanyag

Pellet

Hőleadás

Vízteres

Modell

Kályha

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Aki Központi fűtéses pellet kályha

Hydro vékony pelletkályha öntisztító öntvény égőcsészével és csökkentett mélységgel (40,7 cm). Kétféle teljesítményben kapható: 16 kW, tökéletesen alkalmas körülbelül 140 négyzetméteres házakhoz, és 24 kW, körülbelül 220 négyzetméteres házakhoz. Intelligens MAESTRO égésvezérléssel és dupla Wi-Fi-vel. Oldala homok, bordó, fehér kerámia vagy fekete, fehér, ezüst fém.

 

Takarítási autonómia

Az Aki úgy lett kialakítva, hogy még könnyebbé tegye a végfelhasználó életét. Valójában fejlett automatikus tisztító rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a hamutárolót csak eltávolítását csak 7-10 naponta kell takarítani.

A hamutartó nagy, az égőcsésze öntisztuló mechanikus kaparórendszerrel működő , amely automatikusan végzi a dolgát minden kikapcsoláskor és amikor az érzékelő hamu felhalmozódást észlel.

 

Ideális helytakarékos megoldás

A csökkentett mélység (40,7 cm) ideális helytakarékossághoz. A füstelvezető nyílása lehet hátsó vagy felső.. A felső füstelvezető nyílás lehetővé teszi a falhoz való helyezését, ami csökkenti a kályha mélységét, és ezáltal optimalizálja a helykihasználást.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön felhasználási stílusához.

Töltse le ingyenesen az MCZ MAESTRO alkalmazást okostelefonjára, hogy rendelkezzen mindazzal a lehetőséggel, ami lehetőséget ad a készüléket vezérlésére akár otthon van akár távol.

Nem jelent problémát, ha nem tudja vagy nem akarja használni az okostelefonját. Használhatja a kézi távirányítót amire az App már telepítve van, vagy a készülékre szerelt digitális panelt.

5 előre beállított program

Air / légfűtéses / modellekhez 5 „Comfort Set” program érhető el, amelyek megkönnyítik a készülék használatát.

Kényelem: Ideális minden olyan helyzethez, ahol maximális kényelem szükséges.
Éjszaka: Rendkívül csendes működést biztosít (akár négyszeres csökkentett zajjal) és a hőmérséklet fenntartását (természetes konvekcióval is).
Teljesítmény: Ha egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110% -os energiafelhasználás 20 percig, amely óránként újra aktiválható).
Dinamikus: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot választja, a hőmérséklet és a szellőzés beállításának lehetőségével.
Kézi: Ha inkább a hagyományos automatikus üzemmódot részesíti előnyben az energia és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

 

Modell Aki Hydro 16 Aki Hydro 24
Tüzelőanyag pellet pellet
Névleges teljesítmény / vízre 16,1 kW 23,9 kW
Névleges teljesítmény minimumon 12,8 kW 18,6 kW
Hatásfok (max) 93,6 % 92 %
Tartály kapacitás 40 liter 26 liter
Működési idő minimumon 26 óra 5 óra
Működési idő maximumon 8 óra 15 óra
Égéstermék elvezető csonk mérete 80 cm 80 cm
Súly 190 kg 190 kg
(*) Az átlagos fűtőteljesítménye 35 kcal / h / m3 -el számolva.

A gyártó oldala: https://www.mcz.it/en/products/aki/

error: Content is protected !!