Napjainkban igen népszerű a minimál kandalló stílus. Erre jellemző, hogy egyszerű és letisztult a formavilága, homogének a felületei és nyugalmat sugárzó az összhatása.

A minimál stílusú kandalló a figyelmet a melegséget sugárzó tűzre és a fényekre irányítja. A minimál kandallók burkolataként sok esetben sima, glettelt falat alkalmazunk, amit egyszerűen le lehet festeni. Nem jellemző a díszes burkolatok használata, az egyszerűbb kivitelű kandalló kisebb helyet is foglal a lakásból. A minimál stílusú kandallók beépítése praktikusan történik, illeszkedve a berendezéshez.

Segítséget kérek a minimál kandalló kiválasztásában

Minimál stílusú kandalló dizájn

A nappaliban egy látványos minimalista kandalló kialakítása tiszta vonalvezetésű esztétikával bír, amely vizuálisan is kellemes és otthonos meleget teremt. A kandallót körülvevő berendezésnek hangsúlyosnak kell lennie, ugyanakkor hívogatónak és kényelmesnek kell lennie, ösztönözve barátait és vendégeit, hogy üljenek le, és élvezzék a karcsú kandalló kialakításának melegét és hangulatát.

Az ideális kandalló kiválasztása a nappaliba magában foglalja a megfelelő tűztér kiválasztását, amely illeszkedik a nappali tervezéséhez, jól kiegészíti a megjelenést a kandallón kívül pl. egy korszerű hangrendszerrel. A minimál stílusú kandalló jól illeszthető bárhová.

Vessen egy pillantást a minimalista kandalló gyűjteményünkre, és szerezzen inspirációt a nappali megtervezéséhez. Élvezze a képeket, és ha kedvet kapott a kandallóhoz, tudassa velünk az elérhetőségeinken, hogy segíthessünk a választásban és a döntésben!

[foogallery id=”2662″]

error: Content is protected !!