Maestro Technolgóia

Fedezze fel a fűtés utolsó határát

A Maestro technológia lehetővé teszi, hogy a kályha a lehető legnagyobb lehetőséget kihasználva  megkönnyítse a  használatát.. Egy valódi integrált mikroszámítógép párbeszédet folytat okos telefonjával, és tovább javítja a kályha teljesítményét, amely továbbra is tökéletesen működik még a kevésbé ideális körülmények között is.

Ismerje meg a nagy teljesítményű, távolról vezérelhető készülékek teljes választékának előnyeit.

  Tökéletes láng

  Dupla Wi-FI

  További felhasználói lehetőségek (okostelefon, vezérlőpanel, távirányító)

  Előre beállított üzemmódok (2 vagy 5)

Üzemmódok

Minden Maestro termékhez két előre beállított üzemmód áll rendelkezésre:

Kézi: Ha a hagyományos automatikus működést részesíti előnyben, a teljesítmény és a szellőzés beállításával, a hőmérséklet beállítása nélkül.

Dinamikus: Ha a hagyományos automatikus működést részesíti előnyben, a hőmérséklet és a szellőzés beállításával.

A 2019-től kifejlesztett összes légi modellhez három további üzemmód is elérhető. Lehetővé teszik a kívánt hőmérséklet elérését a felhasználó egyedi igényei szerint:

Kényelem: Ideális minden olyan helyzetben, amely maximális kényelmet kíván.

Overnight: Rendkívül csendes működést (akár 4-szeres zajcsökkentéssel) és hőmérséklet-tartást (természetes konvekcióval is) biztosít.

Teljesítmény: Amikor egy helyiséget nagyon gyorsan fel kell fűteni (110%-os teljesítményű üzem 20 percig, ami óránként újraaktiválható).

A láng mindig tökéletes.

A Maestro égés optimális, kevesebb hamut termel, és tisztán hagyja az üveget. Ez alacsonyabb fogyasztást eredményez, alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és sokkal ritkább tisztítás.

Dupla Wi-Fi

Mindent tartalmaz, amire szüksége van a tűzhely okos telefonról történő programozásához és használatához. A Wi-Fi Home segítségével okos telefonját otthoni távirányítóként használhatja.A második Wi-Fi (távirányító) csatlakozik az otthoni hálózathoz, így akkor is vezérelheti készülékét, ha távol van otthonától.

További felhasználói lehetőségek

A Maestro kályhák alkalmazkodnak az Ön használati stílusához, életviteléhez. Töltsd le az MCZ MAESTRO alkalmazást okos telefonodra, hogy minden olyan funkcióval rendelkezhess, amellyel keze ügyében vezérelheted a készüléket, akár otthon, akár távol van. Az sem baj, ha nem tudod vagy nem akarod használni az okos telefonodat. Opcionálisan használhat szabadon álló távirányítót vagy digitális vezérlőpanelt a tűzhelyre vagy a falra szerelve.

error: Content is protected !!