CORE Technolgóia

A Core  technológia, amely felrázta a pelletes készülékek világát: a fatüzelésű termékekhez hasonló széles, természetes láng, a kategória egyik legalacsonyabb károsanyag-kibocsátású készüléke. A CORE technológiát 3 szabadalom védi. Már nincsennek kitéve a lángnak a tűztér  műszaki alkatrészei. A pellet által termelt gázok elégetését kihasználva lassítják a lángot, és egyedi képet adnak a tűzről. A „Core” egy hosszú kutatómunka csúcspontja, amelynek célja az égés optimalizálása három szempontból: esztétika, kényelem és környezet. A Groove, az első „Core”-t tartalmazó pellet kályha egyedi és természetes, csendes és „zöld” lángot kínál, a fához hasonló vizuális hatással és nagy teljesítményű égéssel, amely sokkal tisztábbá teszi az üveget.

Tiszta üveg hosszú ideig a rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően Firebox AISI 304 rozsdamentes acél maggal és öntvény külső résszel.

Elgázosítás és utóégés az égéstér több pontján. Az öntisztító égőcsészének köszönhetően nincs szükség a tűzhely tisztítására.

A csend egy luxus, kezeld magad

A teljesítmény minden üzemi teljesítményszinten teljes mértékben elérhető. A mag kibocsátási szintjei messze a legszigorúbb európai határértékek közé esnek. A Comfort és Overnight üzemmódok még csendesebbé teszik a működést. Nagyon alacsony füstelszívási sebességének köszönhetően a szellőzés szinte észrevehetetlen.

A következő modellekben elérhető:

Mako, Ego Air és Comfort
Air Matic, Musa Comfort
Air Matic 14 kW

error: Content is protected !!